Shoes & Footwear Online High Street Fashion Shoes
 
Forside >  Privacy Notice

Privacy Notice

Dine oplysninger gør det muligt for os at få adgang til alle dele af vores hjemmeside og levere de varer eller tjenester, du har brug for. Det vil også give os mulighed for at opkræve dine omkostninger og kontakte dig, når din bestilling er nødvendig. Vi vil især bruge og analysere de oplysninger, vi indsamler, så vi kan styre, støtte, forbedre og udvikle vores forretning. Bare rolig, tak! Vores hjemmeside værdsætter dit privatliv. Del ikke og sælg dine data til andre i absolut privatliv. Tilfredshed er vores håb.

Vi må bruge dine personlige oplysninger, herunder følgende:
1. Administrer webstedet.
To. Forbedre din browseroplevelse og webdesign.
tre. Udfyld din ordre.
April. Giv oplysninger og nyheder på hjemmesiden, nye tjenester og specielle tilbud eller kampagner, der kan være af interesse (du kan også se meddelelsen for at holde kontakten med dig.)

Kan. Vi vil ikke sælge eller dele dine personlige oplysninger med andre.

For at give vores kunder den bedste service, sender vores hjemmeside regelmæssigt tilbud og rabatter via e-mail. På ethvert tidspunkt kan du annullere vores nyheder ved at sende en e-mail.

Når vi bruger vores hjemmeside, indsamler, opbevarer og bruger vi følgende oplysninger og data:

1. Oplysninger om din computer og din adgang til dette websted, f.eks. Din IP-adresse, placering, browser type, dato og klokkeslæt for besøg, og antallet af visninger aquí.Cuando gør det muligt for vores kunder at få adgang til dette websted gennem browseren, vores server automatisk optage nogle oplysninger.

2 Når du registrerer eller placerer en ordre på denne hjemmeside, tillader du indsamling, brug og overførsel af oplysninger i henhold til politikken. Så når du besøger, registrere eller se de produkter, du kan anmode om, herunder dit navn, kontaktoplysninger og kreditkort eller debetkortoplysninger.

3. Du kan indsamle oplysninger om din brug af vores hjemmeside, samt oplysninger om dine oplysninger, e-mail og websted sendt til os. For at opretholde kundeservice standarder og hjælpe medarbejderuddannelse, kan vi optage og overvåge opkald.

For denne privatlivspolitik kan du få alle de personlige oplysninger, vi indsamler om dig, og hvordan vi bruger dem til at finde ordforråd. Hvis du gerne vil vide mere information eller har spørgsmål, så kontakt os venligst.

Vi vil informere dig om at:
• De oplysninger, vi indsamler på denne hjemmeside
• hvem samler information
• Sådan bruges det anderledes
• Vi kontakter dig for at finde stien
• hvem kan finde oplysningerne
• Hvordan sikrer vi, at dine data er sikre
Hvad kan du gøre for at stoppe med at bruge os?

Så hvad slags information indsamler vi?
Når du registrerer eller bestiller et gavekort online, opnår vi:
• Navn
• Email adresse
• Fakturering og forsendelsesadresse
• Telefon

• Kredit- eller betalingskort • Accepter vores vilkår og betingelser

Registrering af disse oplysninger er mere tilbøjelige til at gøre det websted, vi bruger.

Back
Copyright @2018 www.ivanegeriis.dk. Dansk mode beklædning,2017 Tøj til kvinder,Ms mode tøj online,moderne urbane damemode